pàgines web

visibilitat a internet

projectes a mida

assessorament

botiga online

auditoria web

      

Aplicacions web

Alta en cercadors allotjament
Ordinadors Posicionament

Projectes pàgines web dominis Gestors de continguts Informàtica botiga virtual Desenvolupament web a mida

internet  ·  xarxes socials  ·  web dinàmica  ·  e-business  ·  e-commerce  ·  informàtica

castellano

català

servidors web · projectes a internet · ordinadors · informàtica


Ordinadors i informàtica


A eNovaera no ens dediquem a la venda, reparació ni manteniment d'equips informàtics però si que podem recomanar als nostres clients quins són els equips i dispositius tecnològics que millor s'adaptaran a les seves necessitats i que els pemetran treure'n el màxim rendiment.

Tots els equips informàtics que fem servir són de la marca DELL o Apple, comprats online per internet directament al fabricant, mai hem tingut cap problema amb un equip defectuós o amb una avaria per això recomanem la compra d'aquests equips. Els plaços d'entrega acostumen a ser excel·lents, es poden configurar els equips a mida i difícilment enlloc es pot trobar un equip de característiques semblants a millor preu que comprat directament al fabricant.

Llibres d'informàtica


Per aquells que tinguin curiositat o ganes de saber com es fa una pàgina web, com funciona internet, o simplement aprofundir una mica en el món de les noves tecnologies de la informació recomanem un seguit de llibres pràctics amb alt contingut tècnic on els coneixements que s'hi exposen poden constituir una bona base per desenvolupar amb èxit un projecte informàtic :

 
HTML 5 (GUÍA PRÁCTICA) PHP Y MYSQL PRÁCTICO: PARA DISEÑADORES Y PROGRAMADORES WEB LINUX UBUNTU: CURSO DE INICIACION (2ª ED) COMO TENER ÉXITO CON SU TIENDA VIRTUAL: GUÍA PRÁCTICA COMERCIO ON LINE EL MODELO DE APPLE: 12 LECCIONES DE LA EMPRESA MAS INNOVADORA DEL MUNDO

Html 5

La nueva versión HTML 5, diseñada por quienes desarrollan contenidos y aplicaciones en Internet, contiene muchas mejoras que simplifican la construcción de páginas Web y añaden nuevas capacidades para contenidos dinámicos y multimedia.

Php MySQL

Construcción de sitios Web dinámicos basados en bases de datos, desde simples formularios hasta aspectos de seguridad y depuración de programas.

Linux Ubuntu

Ubuntu es un sistema operativo fácil de instalar y de utilizar ya que incorpora un entorno gráfico muy amigable. Este manual es una guía completa que le introducirá en este mundo apasionante.

Botiga virtual

Conozca cómo funciona un sitio de comercio electrónico, luego identifique y defina su tipo de comercio, clientes y productos.

Apple

Este libro revela los secretos de su innovador modelo de negocio y explica cómo implementar las estrategias que permiten:

- Hacer que el cliente y el producto sean los reyes.