pÓgines web

visibilitat a internet

projectes a mida

assessorament

botiga online

auditoria web

      

Aplicacions web

Alta en cercadors allotjament
Ordinadors Posicionament

Projectes pÓgines web dominis Gestors de continguts InformÓtica botiga virtual Desenvolupament web a mida

internet  Ě  xarxes socials  Ě  web dinÓmica  Ě  e-business  Ě  e-commerce  Ě  informÓtica

castellano

catalÓ

desenvolupament web Ě projectes a internet Ě comerš electr˛nic Ě xarxes socials


CatÓleg digital

CatÓleg digital Ús la proposta d'eNovaera a la tendŔncia cada vegada mÚs estesa d'eliminar l'˙s del paper per complet, no tan sols pels beneficis mediambientals que comporta, sinˇ tambÚ perquŔ amb l'eliminaciˇ del paper s'aconsegueix un important estalvi en despeses d'impremta i distribuciˇ dels fullets publicitaris.

Actualment en mÓrqueting, el fullet Ús una forma senzilla de donar publicitat a una companyia, producte o servei. Algunes de les aplicacions en que el CatÓleg digital pot substituir al fullet tradicional poden ser:

  • CatÓlegs de productes (Qualsevol tipus de supermercat i petit negoci).
  • CatÓleg d'immobles (AgŔncia immobiliÓria).
  • Carta de Restaurant.
  • CatÓleg d'AgŔncies de viatges.
  • TrÝptics promocionals d'ofertes en productes i/o serveis.
  • Llibres digitals.
  • Tot tipus de guies.
A continuaciˇ trobaran un exemple d'un dels usos del CatÓleg digital, la carta d'un restaurant :


Flickr

Flickr Ús un servei d'emmagatzemament de fotografies que s'ha fet molt popular per la facilitat amb quŔ es poden pujar, compartir i organitzar les fotografies en Ólbums. eNovaera Ús desenvolupador registrat de Flickr el que ens permet l'˙s de la l'API de Flickr per al desenvolupament de projectes de gran interŔs.

Per exemple podem publicar fotos pertanyents a Ólbums existents a Flickr al seu lloc web incloent els comentaris originals de l'autor de la foto (la qual cosa pot aportar una informaciˇ molt interessant en el cas de voler obtenir el feedback del p˙blic que ha assistit a un determinat esdeveniment).

TambÚ podem desenvolupar cercadors a mida de fotos existents a Flickr.
A continuaciˇ com a exemple es poden veure les 12 primeres fotos etiquetades com "Fonts Montju´ch":
Facebook

eNovaera forma part de la comunitat de Facebook Developers. El nostre perfil a Facebook estÓ completament orientat al desenvolupament de noves aplicacions que captin l'atenciˇ del major nombre d'usuaris al mateix temps que aporten informaciˇ o faciliten l'execuciˇ d'una determinada acciˇ, per exemple: el sorteig d'unes entrades gratu´tes per a un determinat esdeveniment.

Ja hem experimentat amb l'˙s de Facebook Query Language (FQL) i Facebook Markup Language (FBML) per crear les nostres primeres aplicacions que s'executen en aquesta popular xarxa social amb l'objectiu d'aconseguir la mÓxima interacciˇ amb els seus usuaris.

Les aplicacions desenvolupades a Facebook permetran interactuar amb els milions de persones que formen aquesta gran xarxa social al mateix temps que es podran realitzar accions de l'estil dels populars concursos de votaciˇ a la millor foto, enquestes, organitzaciˇ d'esdeveniments, sorteigs de regals i en definitiva crear una comunitat al voltant de la seva marca, productes o serveis.
iPhone, iPod touch i iPad de Apple

iPhone, iPod touch i iPad de Apple des del nostre punt de vista sˇn l'avanšada dels ordinadors del futur. Dispositius m˛bils altament interactius amb un interfÝcie realment senzilla d'utilitzar, de dimensions i pes redu´ts, amb moltes prestacions, gran nombre d'aplicacions i una alta connectividad.

A eNovaera hem comenšat a experimentar amb el iPhone SDK conjunt d'utilitats que contÚ el codi, la informaciˇ i les eines necessÓries per desenvolupar, depurar i executar les aplicacions per a iPhone OS, el sistema operatiu amb quŔ funcionen iPhone, iPod touch i iPad.

 

  


Si estÓ interessat en els nostres projectes
no dubti en contactar amb nosaltres