pàgines web

visibilitat a internet

projectes a mida

assessorament

botiga online

auditoria web

      

Aplicacions web

Alta en cercadors allotjament
Ordinadors Posicionament

Projectes pàgines web dominis Gestors de continguts Informàtica botiga virtual Desenvolupament web a mida

internet  ·  xarxes socials  ·  web dinàmica  ·  e-business  ·  e-commerce  ·  informàtica

castellano

català

desenvolupament web · projectes · comerç electrònic · xarxes socials · I+D+I


eNovaera va néixer d'entendre de forma diferent la relació entre client i proveïdor en l'àmbit tecnològic. Durant anys les empreses relacionades amb les noves tecnologies de la informació han abusat del desconeixement dels seus clients per cobrar quantitats desproporcionades per projectes que no eren res més que simples instal·lacions d'un mateix paquet web ja existent adaptant els colors corporatius sent fins i tot les instal·lacions realitzades per informàtics no titulats. En el nostre equip de col·laboradors comptem amb professionals amb titulació superior en informàtica, disseny gràfic i fotografia.

Ens agrada treballar directament amb el client final però hem detectat que en algunes ocasions podem donar millor els nostres serveis com una empresa sotscontractada doncs així se'ns ha requerit. Ens hem convertit en el braç tecnològic de dissenyadors gràfics, fotògrafs professionals, organitzadors d'esdeveniments, etc.

La nostra filosofia és pensar que el millor projecte és aquell que és beneficiós per a ambdues parts, per això nosaltres apostem pel desenvolupament a mida de solucions personalitzades que compleixen al 100% amb els requisits que el seu negoci necessita.

Si la seva empresa vol oferir desenvolupament web als seus clients, encara que aquesta no sigui la seva principal activitat empresarial, no cometi els errors del passat i ofereixi la millor solució, el podem ajudar convertint-nos en el seu departament extern de desenvolupament web.
Els dissenyadors gràfics i creatius actuals són grans professionals de la comunicació visual capaços de captar en els seus treballs l'atenció de qui els observen aconseguint donar forma a una idea, un producte o definir la imatge corporativa d'una empresa. Internet és un canal de comunicació cada vegada més popular i sovint cal completar la realització del disseny gràfic i imatge corporativa d'una empresa amb el corresponent lloc web.

Si els seus clients li demanen la creació d'un lloc web a partir del seu disseny però vostè prefereix centrar-se en la seva professió no entrant en altres complicacions o simplement no té temps per a això, no es preocupi, perquè nosaltres podem ajudar-lo.

A partir del seu disseny en capes de Photoshop, realitzem la conversió dels elements per ser utilitzats a la xarxa i la posterior maquetació de la pàgina web corresponent respectant al màxim el seu disseny, al mateix temps que tenim en compte fer una pàgina web multiplataforma (que es visualitzi correctament als diferents navegadors existents i a diferents resolucions de pantalla). Si és necessari sobre aquesta pàgina web estàtica podem incorporar elements programats a mida que permetin la publicació i modificació de continguts en temps real, per exemple: un apartat d'Últimes notícies.

Si és un dissenyador gràfic li podem oferir :
 • Maquetació de la pàgina web a partir d'un disseny inicial de Photoshop
 • Autogestió mitjançant la programació d'eines a mida que permetin la modificació dels continguts de la pàgina web
 • Registre de domini i allotjament web
Les empreses de publicitat han trobat en internet un nou mitjà en el que estendre les seves campanyes publicitàries. Els seus clients en molts casos els sol·liciten una solució global que s'estengui més enllà dels canals de comunicació tradicionals i permeti publicitar els seus productes i serveis en internet, xarxes socials, dispositius mòbils, etc.

Abans o després d'efectuar el llançament d'un producte o servei és recomanable realitzar un estudi de mercat. Gràcies a internet es pot aconseguir l'opinió d'un gran públic a un cost relativament baix, podem programar enquestes de satisfacció a mida per al seu lloc web que li permetin captar el sentiment dels seus clients potencials.

En ocasions es tracta de publicitar el propi lloc web del client, en aquests casos comunament l'objectiu és aparèixer als primers llocs als cercadors web més populars. Perquè sabem que existeixen llocs web que per la seva estructura i programació difícilment aconseguiran bones posicions als cercadors oferim un servei d'auditoria web que permet identificar si el seu lloc web respondrà acceptablement a les campanyes de posicionament web.

Posem al seu servei els nostres mètodes d'alta i posicionament en cercadors actuant com una empresa sotscontractada, personalitzem els informes de seguiment segons la seva imatge corporativa.

També podem incloure la seva publicitat (banner, enllaços de text) en un dels nostres directoris web afiliats o en tots ells (aconsegueixi 8 enllaços apuntant cap a la seva web al moment, augmenti el seu pagerank). Pot visitar les webs pertanyents a la nostra xarxa de directoris afiliats :

Libros de mascotas | Autónomos y profesionales | Enlaces de turismo | Webs de mascotas
Web cola | A ver webs, directorio web | Webs de Barcelona | Webs de Madrid

Si és una empresa de publicitat li podem oferir :

 • Auditoría web
 • Gestió de campanyes publicitaries a Google Adwords
 • Campanyes d'alta i posicionament web en cercadors
 • Creació d'enquestes personalitzades, formularis de contacte, seccions F.A.Q (Frecuently Asked Questions).
 • Inclusió de publicitat en els nostres llocs web afiliats, per exemple El portal dedicado a tu mascota, Amimascota.com
 • Registre de domini i allotjament web
És possible que els seus clients li sol·licitin un servei global que els solucioni totes les necessitats del seu negoci incloses les relacionades amb internet. La seva empresa que és una gestoria, consultoria o assessoria, etc. desenvolupa aquesta funció perfectament a nivell de gestió del negoci i en la gestió del dia a dia però perquè no ampliar la seva oferta a la creació del lloc web del seu client aportant com a valor afegit davant altres empreses que es dediquen a fer pàgines web els seus coneixements en el camp legal i jurídic. La diferència de pes està en el fet de poder garantir que el lloc web compleix a tota hora amb la legislació vigent i amb la garantia de la seva firma.

Si és una gestoria, assessoria li podem oferir :

 • Creació i desenvolupament de llocs web a mida
 • Campanyes d'alta i posicionament web en cercadors
 • Registre de domini i allotjament web


Contactar amb nosaltres