pàgines web

visibilitat a internet

projectes a mida

assessorament

botiga online

auditoria web

      

Aplicacions web

Alta en cercadors allotjament
Ordinadors Posicionament

Projectes pàgines web dominis Gestors de continguts Informàtica botiga virtual Desenvolupament web a mida

internet  ·  xarxes socials  ·  web dinàmica  ·  e-business  ·  e-commerce  ·  informàtica

castellano

català

desenvolupament web · projectes a internet · comerç electrònic · xarxes socials


Catàleg digital

Catàleg digital és la proposta d'eNovaera a la tendència cada vegada més estesa d'eliminar l'ús del paper per complet, no tan sols pels beneficis mediambientals que comporta, sinó també perquè amb l'eliminació del paper s'aconsegueix un important estalvi en despeses d'impremta i distribució dels fullets publicitaris.

Actualment en màrqueting, el fullet és una forma senzilla de donar publicitat a una companyia, producte o servei. Algunes de les aplicacions en que el Catàleg digital pot substituir al fullet tradicional poden ser:

  • Catàlegs de productes (Qualsevol tipus de supermercat i petit negoci).
  • Catàleg d'immobles (Agència immobiliària).
  • Carta de Restaurant.
  • Catàleg d'Agències de viatges.
  • Tríptics promocionals d'ofertes en productes i/o serveis.
  • Llibres digitals.
  • Tot tipus de guies.
A continuació trobaran un exemple d'un dels usos del Catàleg digital, la carta d'un restaurant :


Flickr

Flickr és un servei d'emmagatzemament de fotografies que s'ha fet molt popular per la facilitat amb què es poden pujar, compartir i organitzar les fotografies en àlbums. eNovaera és desenvolupador registrat de Flickr el que ens permet l'ús de la l'API de Flickr per al desenvolupament de projectes de gran interès.

Per exemple podem publicar fotos pertanyents a àlbums existents a Flickr al seu lloc web incloent els comentaris originals de l'autor de la foto (la qual cosa pot aportar una informació molt interessant en el cas de voler obtenir el feedback del públic que ha assistit a un determinat esdeveniment).

També podem desenvolupar cercadors a mida de fotos existents a Flickr.
A continuació com a exemple es poden veure les 12 primeres fotos etiquetades com "Fonts Montjuïch":
Facebook

eNovaera forma part de la comunitat de Facebook Developers. El nostre perfil a Facebook està completament orientat al desenvolupament de noves aplicacions que captin l'atenció del major nombre d'usuaris al mateix temps que aporten informació o faciliten l'execució d'una determinada acció, per exemple: el sorteig d'unes entrades gratuïtes per a un determinat esdeveniment.

Ja hem experimentat amb l'ús de Facebook Query Language (FQL) i Facebook Markup Language (FBML) per crear les nostres primeres aplicacions que s'executen en aquesta popular xarxa social amb l'objectiu d'aconseguir la màxima interacció amb els seus usuaris.

Les aplicacions desenvolupades a Facebook permetran interactuar amb els milions de persones que formen aquesta gran xarxa social al mateix temps que es podran realitzar accions de l'estil dels populars concursos de votació a la millor foto, enquestes, organització d'esdeveniments, sorteigs de regals i en definitiva crear una comunitat al voltant de la seva marca, productes o serveis.
iPhone, iPod touch i iPad de Apple

iPhone, iPod touch i iPad de Apple des del nostre punt de vista són l'avançada dels ordinadors del futur. Dispositius mòbils altament interactius amb un interfície realment senzilla d'utilitzar, de dimensions i pes reduïts, amb moltes prestacions, gran nombre d'aplicacions i una alta connectividad.

A eNovaera hem començat a experimentar amb el iPhone SDK conjunt d'utilitats que conté el codi, la informació i les eines necessàries per desenvolupar, depurar i executar les aplicacions per a iPhone OS, el sistema operatiu amb què funcionen iPhone, iPod touch i iPad.

 

  


Si està interessat en els nostres projectes
no dubti en contactar amb nosaltres